Jeeej, je hebt mijn e-book gevonden! Dit is hét e-book met 30 tips, om op een gezonde manier af te vallen.

Na alle mensen die ik heb geholpen met afvallen en het aanmeten van een gezondere leefstijl, wil ik mijn inzichten graag met jullie delen. Deze heb ik samengevat in dit e-book. Uiteindelijk heeft iedereen een andere leefstijl, een ander beweegpatroon en verschillen smaken en verleidingen.

Wil jij een persoonlijk advies zodat jij precies weet welke voedingsstoffen jij nodig hebt en in welke hoeveelheden? Bel, mail of app mij dan gerust, ik sta met alle liefde voor jou klaar!

Enthousiast geworden en benieuwd naar mijn e-book? Vul hieronder je contactgegevens in en ontvang het e-book per mail!

    Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwe e-books, trainingen, workshops en aanbiedingen.Nee, bedankt. Ik wil alleen dit e-book downloaden