Wat goed dat je uit bent gekomen op mijn tarieven-pagina. Dit houd in dat je serieus aan het overwegen bent om aan de slag te gaan om af te vallen of jezelf een gezond voedingspatroon aan te meten. 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te motiveren om gezonder te gaan leven. Daarom bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan om samen te bekijken welke aanpak het beste bij jou past. klik hieronder op de button om gelijk een afspraak in te plannen in mijn agenda.

Als gediplomeerd gewichtsconsulent  ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtconsulenten Nederland, waardoor veel Zorgverzekeraars de kosten voor begeleiding (deels) vergoeden. Een doorverwijzing van de huisarts is hiervoor niet nodig.

‘Denise heeft mij nieuwe inzichten gegeven in gezond voeding. Zij heeft mijn voedingspatroon onder de loep genomen en me gecoacht om hierin gezondere keuzes te maken, producten te vervangen voor gezondere alternatieven en vooral om voedzamer te eten. Ik heb hiervoor van haar tips en recepten gekregen om bijvoorbeeld aan elke maaltijd extra groenten toe te voegen. Als werkende moeder van een jong gezin is dit niet altijd even makkelijk, maar vanuit haar eigen ervaring én haar kennis wat voeding en balans betreft heeft Denise mij toch kunnen begeleiden naar deze gezondere levensstijl. Het gewicht dat ik hierbij verloren ben is een gunstige bijzaak, maar voor mij is het belangrijkste dat ik en mijn gezin nu een gezondere levensweg zijn ingeslagen.’
Lisanne v. E. (31 jaar)

‘Onder begeleiding van De Voedings- en Balanscoach Denise heb ik in 3 maanden tijd mijn eetgewoonten aangepast. Ik eet nu zelfs meer maar dan gezond en lekker. Zelfs met de ‘normale’ dagelijkse producten zoals volkoren brood, aardappelen, pasta, rijst, vlees en een koekje. Het geheim is: regelmatig eten, gezonde varianten gebruiken en hoeveelheden afwegen. Afvallen gaat dan vanzelf en zonder moeite. Ik heb mijn streefgewicht gehaald zonder er ‘moeite’ voor te hebben gedaan. Denise heeft mij veel praktische tips gegeven om mijn dagelijks menu samen te stellen en gevarieerd te houden. Hierdoor is geen sprake van ‘volhouden’ maar van nieuwe eetgewoonten! Ik voel me heerlijk! Dank je Denise.’
Marieke W. (51 jaar)

‘Denise heeft mij enorm geholpen bij het te lijf gaan van mijn zwangerschap en coronakilo’s. Door Denise kan ik vandaag de dag veel beter inschatten wat ik op een dag kan eten en zo ook op tijd stoppen. Daarnaast helpt het mij echt dat ik ook kan genieten tijdens gezellige dingen. Ik compenseer dan op een andere dag. Ook weet ik veel beter welke keuzes ik kan maken. Dit traject heeft mij echt inzichten gegeven en een levensstijl die ik hopelijk de rest van mijn leven kan voortzetten.’
Lianne P. (34 jaar)

‘Ik wilde graag van mijn eettbuien af en flink wat kilo’s afvallen. Bij Denise heb ik geleerd bewuster te zijn van mijn eetpatroon. Ze heeft mij altijd gemotiveerd en geleerd om positief te blijven. Het fijnste is dat er geen dingen verboden worden, maar je andere producten leert eten. Door Denise ben ik andere keuzes gaan maken waardoor het afvallen steeds beter gaat.’
Zoë S. (20 jaar)

Denise is een fijne eerste hulp om te gaan voeden in plaats van vullen, en een prettige doch soms strenge stok achter de deur om daadwerkelijk te gaan doen wat je je voorneemt.’
Ilse F. (30 jaar)

‘Denise, bedankt voor je hulp, suggesties en tips de afgelopen weken. Dankzij jou ben ik nu ruim 5 kilo kwijt! En met die lekkere recepten en is het goed vol te houden en heb ik geen honger. Echt super!’
Tanja H. (59 jaar)

BEGELEIDING

Dit kan zowel tijdens één-op-één gesprekken als op afstand.

Het liefst in jouw eigen vertrouwde omgeving afspreken? Een afspraak aan huis is mogelijk in Moerkapelle, Zoetermeer, Zevenhuizen, Waddinxveen, Benthuizen en Bleiswijk.

Persoonlijke begeleiding staat bij mij voor:
– 1-op-1 begeleiding
– Begeleiding die op jou is afgestemd
– Persoonlijke aandacht

Tijdens de consulten bespreken we wat van toepassing is op jouw situatie. Je komt te weten hoeveel calorieën en welke voedingsstoffen jij daadwerkelijk nodig hebt, ik kan je bijvoorbeeld inzicht geven in de psychologie achter eten en helpen om eetbuien te voorkomen. Ook leer je fysiek en geestelijk in balans te komen en wordt je getraind in het volhouden van jouw verbeterde voedingspatroon om jojoën te voorkomen. Dit kan indien gewenst met behulp van hypnose.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Pakket A

“Duwtje in de goede richting”

Dit pakket, dat 7 weken duurt, is voor mensen die:

– Een duwtje in de goede richting nodig hebben;
– Tips willen om gezonder te eten;
– Niet goed weten waar ze moeten beginnen;
– Voedingstips bij een druk en/of gezinsleven;
– Na het behalen van het streefgewicht, op gewicht willen blijven;
– Huidige patronen willen doorbreken;
– Op locatie af willen spreken.

Dit pakket bevat 6 contactmomenten

€ 200,-

Pakket B

“Stok achter de deur”

In 12 weken werken we samen toe naar jouw streefgewicht, ideaal voor mensen die:

– Begeleid willen worden naar hun streefgewicht;
– Intensieve begeleiding willen;
– Patronen willen doorbreken, evt met behulp van hypnose;
– Meerdere pogingen hebben ondernomen om af te vallen;
– Op locatie af willen spreken.

Dit pakket bevat 10 contactmomenten

€ 275,-

PERSOONLIJKE BEGELEIDING OP AFSTAND

Pakket C

Duwtje in de goede richting – op afstand

Deze online begeleiding, dat 6 weken duurt, is ideaal voor mensen die:

– Zie pakket A;
– Zelf een weegschaal hebben;
– Zelf een meetlint hebben;
– Meer dan 10 KM van Moerkapelle wonen;
– Liever contact willen via videobellen.

Dit pakket bevat 5 contactmomenten

€ 175,-

Pakket D

Stok achter de deur – op afstand

Deze online begeleiding, dat 12 weken duurt, is ideaal voor mensen die:

– Zie pakket B;
– Zelf een weegschaal hebben;
– Zelf een meetlint hebben;
– Meer dan 10 KM van Moerkapelle wonen;
– Liever contact willen via videobellen.

Dit pakket bevat 9 contactmomenten

€ 250-

WERKWIJZE

Voorafgaand aan het intakegesprek houd jij een aantal dagen een voedingsdagboek bij zodat ik inzicht krijg in jouw voedingspatroon. Tijdens het intakegesprek word je gewogen en wordt jouw lengte, gewicht, buikomtrek en vetpercentage gemeten. Daarnaast vraag ik jou het hemd van je lijf. Niet alleen vragen die met jouw voedingspatroon te maken hebben, maar ook vragen over bijvoorbeeld jouw gezondheid, gezinssituatie en kwaliteit van slapen komen aan bod.

Tijdens de vervolgconsulten is er ruimte voor al jouw vragen en bespreken wij waar jij tegenaan loopt en wat  juist goed gaat. Verder worden er bijvoorbeeld onderwerpen besproken als: emotie-eten, vaak zakelijke eetafspraken hebben, mindful eten en de combinatie druk (gezins)leven en gezonde voeding. Ook kun je kiezen voor hypnose als onderdeel van het traject, om het onderbewuste te herprogrammeren, waardoor je positieve veranderingen in je gedrag en levensstijl kunt aanbrengen.

Pakketten A en B
Er wordt voor deze pakketten gekozen als men in Moerkapelle of omgeving woont en persoonlijke begeleiding op prijs stelt. Deze pakketten bestaan uit een intakegesprek, vervolgconsulten en weegmomenten.
Het intakegesprek duurt zo’n 45 minuten, de consulten duren 30 minuten en de weegmomenten zo’n 5 tot 10 minuten.

Pakket A bestaat uit 10 contactmomenten. Deze contactmomenten zullen ingevuld worden met een intake, 5 consulten en 4 weegmomenten.

Pakket B bestaat uit 6 contactmomenten. Deze contactmomenten zullen ingevuld worden met een intake, 3 consulten en 2 weegmomenten.

Pakketten C en D
Met deze pakketten word je online (videobellen) en/of telefonisch begeleid, afstand is dus geen probleem! Deze pakketten bestaan uit een intakegesprek en consulten. Het intakegesprek duurt zo’n 45 minuten, de consulten duren 20 minuten.

Pakket C bestaat uit 9 contactmomenten. Deze contactmomenten zullen ingevuld worden met een intake en 8 consulten.

Pakket D bestaat uit 5 contactmomenten. Deze contactmomenten zullen ingevuld worden met een intake en 4 consulten.

Eenmalige consulten
Wat de voedingscheck en de keukencheck inhouden, kun je hierboven lezen. 

Op welke manier je ook door mij begeleid of voorgelicht wordt, ik werk altijd volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. Zo weet je zeker dat je op een gezonde manier afvalt, zodat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. 
En last but not least: alles wat wordt besproken is op vertrouwelijke basis en blijft tussen ons.